Windows Embedded Standard (WES)

2009/03/01 // Posted in Profil  

Windows Embedded Standard 2009 blev ultimo 2008 introduceret som afløseren for Windows XP Embedded. WES er stadig baseret på Windows XP platformen, og giver mulighed for at lave en konfiguration af operativsystemet, som er tilpasset de aktuelle behov. WES tilbyder spændende ’embedded features’, som er med til at sikre driftstabilitet, sikkerhed og optimal performance. Sammenkædet med de kendte udviklingsværktøjer til Windows platformen, kan man ved at vælge denne platform, holde fokus på høj-niveau programmering og meget effektivt få implementeret værdifuld funktionalitet  i sit produkt.

duve.dk har siden 2005 leveret tilpassede operativsystemer til mange forskellige formål. Fra displayløsniger i lufthavne, til IP baserede settop bokse over avancerede DRM(digital rights management)-baserede audioafspillere og kan med garanti tilføre værdi til dit eventuelle WES-projekt.

This entry was posted on 2009/03/01 at 15:47 and is filed under Profil (Tags: , ). You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.