Data Warehouse løsning til ChapDrive

2010/06/03 // Posted in Nyheder (Tags: , , , ) |  Comments Off on Data Warehouse løsning til ChapDrive

ChapDrive udvikler nye spændende koncepter og teknologier til fremtidens vindmøller og har brug for at lave dybdegående analyser på data opsamlet fra deres test vindmøller. duve.dk har i den forbindelse leveret en komplet data warehouse løsning med følgende elementer:

  • Dataopsamling over internettet
  • Konsolidering af rå data
  • Arkivering i store MySQL databaser
  • Tilpasning af web adgang til Data Warehouse
  • Hosting

ChapDrive

Skræddersyet WES løsning til Mermaid

2010/06/02 // Posted in Nyheder (Tags: , ) |  Comments Off on Skræddersyet WES løsning til Mermaid

duve.dk levere et specialtilpasset Windows Embedded Standard image til Mermaid. Løsningen skal anvendes til elektronisk billettering og interfacer med elektroniske kortlæser, bon printer og avanceret netværksudstyr.

mermaid

I Just Care

2009/08/31 // Posted in Nyheder (Tags: ) |  Comments Off on I Just Care

duve.dk har i samarbejde med Jensen På Hovedet startet ‘I Just Care’. Visionen med ‘I Just Care’ er at skabe motivation for at udføre bæredygtig adfær.

‘I Just Care’ kan i første omgang tilgåes via Facebook.

I Just Care

Hjemvendt fra Canada

2009/08/31 // Posted in Nyheder, Profil  |  Comments Off on Hjemvendt fra Canada

Efter et 3 måneders ophold i Vancouver, er kontoret på Åbogade igen base for forretningen. Opholdet i Canada har givet nye perspektiver og masser af energi til nye projekter.

Windows Embedded Standard (WES)

2009/03/01 // Posted in Profil (Tags: , ) |  Comments Off on Windows Embedded Standard (WES)

Windows Embedded Standard 2009 blev ultimo 2008 introduceret som afløseren for Windows XP Embedded. WES er stadig baseret på Windows XP platformen, og giver mulighed for at lave en konfiguration af operativsystemet, som er tilpasset de aktuelle behov. WES tilbyder spændende ’embedded features’, som er med til at sikre driftstabilitet, sikkerhed og optimal performance. Sammenkædet med de kendte udviklingsværktøjer til Windows platformen, kan man ved at vælge denne platform, holde fokus på høj-niveau programmering og meget effektivt få implementeret værdifuld funktionalitet  i sit produkt.

duve.dk har siden 2005 leveret tilpassede operativsystemer til mange forskellige formål. Fra displayløsniger i lufthavne, til IP baserede settop bokse over avancerede DRM(digital rights management)-baserede audioafspillere og kan med garanti tilføre værdi til dit eventuelle WES-projekt.

Greentech Katrinebjerg

2009/02/10 // Posted in Nyheder, Profil (Tags: , , ) |  Comments Off on Greentech Katrinebjerg

En række virksomheder med udgangspunkt i Incuba Science Park – Katrinebjerg, har dannet et netværk med fokus på IT indenfor energi og bæredygtig teknologi. Netværket blev den 20. januar 2009 døbt GreenTech Katrinebjerg og der arbejdes nu på at synliggøre netværket. De initielle initiativer og tanker er blevet vel modtaget og der vises interesse fra flere fronter, blandt andet fra Borgmesterens kontor i Århus Kommune.

Velkommen!

2009/02/06 // Posted in Profil (Tags: , ) |  Comments Off on Velkommen!

Velkommen til duve.dk-bloggen.
duve.dk er et enmandsfirma som leverer kreativ og intelligent software til industrien og har særlig fokus på miljørigtige løsninger.